Erzurum Şehit Arkadaşlarını Omuzlarında Taşıdılar - Son Dakika
Güncel

Erzurum Şehit Arkadaşlarını Omuzlarında Taşıdılar

Erzurum Şehit Arkadaşlarını Omuzlarında Taşıdılar

Şehit arkadaşlarını omuzlarında taşıdılar Turgay İPEK- Zafer KUMRU/ERZURUM, (DHA) - DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Orhan Dilekci'nin cenazesi uçakla Erzurum'a getirildi.

02.01.2016 15:41

Şehit arkadaşlarını omuzlarında taşıdılar

Turgay İPEK- Zafer KUMRU/ERZURUM, (DHA) - DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Orhan Dilekci'nin cenazesi uçakla Erzurum'a getirildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 1 Ocak günü saat 11.00'de polis ve askerlerin ortaklaşa sürdürdüğü operasyonda PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 26 yaşındaki evli bir çocuk babası Sivaslı Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç şehit oldu, 1 polis ve 1 asker de yaralandı. Tedavi altına alınan Erzincan Emniyet Müdürlüğü özel harekat şubesinde görevli polis memuru 47 yaşındaki Erzurumlu Orhan Dilekci de hastanede şehit oldu.

Evli 3 çocuk babası Dilekci'nin cenazesi bugün saat 13.00'da özel bir uçakla Erzurum Havalimanı'na getirildi. Buradan Adli Tıp Morgu'na götürülen Dilekci'nin Türk Bayrağına sarılı cenazesini polis tören mangasına bırakmayan özel harekat timleri arkadaşlarını omuzlarına alarak morga götürdü.

Evli ve 3 çocuk babası Orhan Dilekci, yarın öğlen kılınacak cenaze namazının ardından baba ocağı olan Çağlayan mahallesindeki mezarlığa defnedilecek.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Şehit Arkadaşlarını Omuzlarında Taşıdılar - Son Dakika


Advertisement