Esenyurt'ta Yeni Üyeler İlk Mecliste Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Yeni Üyeler İlk Mecliste Bir Araya Geldi

Esenyurt\'ta Yeni Üyeler İlk Mecliste Bir Araya Geldi

Esenyurt Belediye Meclisinde seçim sonrasında oluşan meclis üyeleri ile ilk toplantı geçekleştirildi.

07.04.2014 20:39  Güncelleme: 21:44

Esenyurt Belediye Meclisi seçim sonrasında oluşan meclis üyeleri dağılımı ile ilk toplantı geçekleşti. Toplantı öncesinde yeni dönem meclis üyeleri ve katılımcılar için kokteyl ikramı yapıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yönettiği ilk meclis toplantısında, AK Parti gurubu 24+5 toplam 29 meclis üyesi, CHP gurubu toplam 16 meclis üyesi ile 5 yıllık yeni dönemin ilk oturum gerçekleşti.

"MECLİS YÖNETİMİ OLUŞTURULDU"

AK Parti ve CHP gurubu olarak iki partiden oluşan meclisin ilk oturumu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış yoklama ardından meclis başkan vekilleri, katip üyeler, Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği üyeleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi yapıldı.

Buna göre AK Parti gurubundan 1'nci Başkan Vekili Emin Batmazoğlu, 2'nci Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu seçildi. Meclis divan katipleri ise AK Parti gurubundan Pınar Tekin ve Kenan Kula oldu. Encümen üyeleri ise AK Parti gurubu Mercan Koç, Ali Murat Alatepe, Mehmet Cin olurken CHP gurubu isim teklifi vermedi.

"KOMİSYON ÜYELERİ OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ"

Meclis ihtisas komisyonları da şöyle oluştu: "İmar Komisyonu Üyeleri AK Parti; Eren Kaya, Ali Susuz, Mustafa Gevrek- CHP; Atakan Çiftçi, Deniz olurken, Hukuk Komisyonu Üyeleri AK Parti; Adem Saçin, Harun Özer, Gazanfer Karakaş-CHP; Murat Çöpürkaya, Seyhan Kahraman, Bütçe Komisyonu Üyeleri AK Parti; Mustafa Akboğa, Togay Çoban, Mehmet Kızıloğlu-CHP; Hüseyin Ergin, Taner Uluğ, Tarife Komisyonu Üyeleri Üyeleri AK Parti; Togay Çoban, Osman Korkusuz. Zekeriya Yılmaz- CHP; Engin Doğru, Musa Şeker, Ulaşım Komisyonu Üyeleri AK Parti Hüseyin Kuruş, Akan Deli, Semih Makaracı- CHP; Kerem Yıldız, Aslan Karadağ, Spor Komisyonu Üyeleri AK Parti; Murat Cebecioğlu, Yusuf Öztoprak, Mehmet Kızıloğlu-CHP; Birgül Çay, Dilek Koçak, Sağlık Komisyonu Üyeleri AK Parti; Yasemin Sarıçam Altan, Pakize Yağcı, Hayrettin Babahan-CHP; Yavuz İrem, Dilek Koçak Eğitim Komisyonu Üyeleri AK Parti; Yasir Çelik, Gazanfer Karakaş, Harun Özer- CHP; Aslan Karadağ, Safiye Yazıcı Çevre Komisyonu Üyeleri AK Parti; Şerafettin Öztürk, Pakize Yağcı, Fethi Özger -CHP; Zeynep Akkaya, Atakan Çiftçi".

Esenyurt Belediye Meclisi yeni dönemi ilk toplantısı, meclis yönetimi ve ihtisas komisyonları oluşturularak toplam 11 gündem maddesinin görüşülmesi ile sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Yeni Üyeler İlk Mecliste Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement