Eski Bakan Akdağ'dan, Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eski Bakan Akdağ'dan, Yılmaz'a Ziyaret

Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti.

26.04.2014 16:11

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı ziyaret etti.

Akdağ, ziyarette yaptığı konuşmada, Ordu'nun artık Enver Yılmaz başkanlığında yeni bir döneme gireceğini söyledi.

Yeni görevinde Yılmaz'a başarılar dileyen Akdağ, "Çok başarılı bir belediye başkanı olacağınıza yürekten inanıyorum. Ordu sizinle yepyeni bir döneme girecek" dedi.

Ordu'nun, Erzurum gibi coğrafyası çok zor bir il olduğunu belirten Akdağ, "19 ilçenin tamamını alarak büyük bir başarıya imza attınız. Bu başarınızdan dolayı da sizleri kutluyorum. Bu başarıyla göğsümüzü kabarttınız. Aldığımız bu yüksek oy, sorumluluğumuzu da artırıyor. Ben bütün sorunların üstesinden geleceğinize inanıyorum. Ordu için Cumhuriyet tarihinde yeni bir dönem başlıyor. Ordu'dan evli birisi olarak her zaman sizlerin yanındayız" diye konuştu.

Yılmaz ise ziyaretinden dolayı Akdağ'a teşekkür ederek, "Ordu, Türkiye'nin en küçük büyükşehri. Coğrafya anlamında da altıncı büyük il. 30 Mart seçimlerinde Türkiye'de sembolleşen illerden biriyiz. 74 meclis üyeliğinden 69'unu aldık. Muazzam bir tablo ortaya çıktı ve sorumluluğumuz arttı. Tüm birimlerimizi oluşturduk. Hemşehrilerimize mahcup olmamak için gece gündüz çalışacağız" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Bakan Akdağ'dan, Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement