Eski Bakan Yıldız: Rusya ile Doğalgaz Sıkıntısı Olmaz - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan Yıldız: Rusya ile Doğalgaz Sıkıntısı Olmaz

Eski Bakan Yıldız: Rusya ile Doğalgaz Sıkıntısı Olmaz

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile Rusya arasındaki kriz nedeniyle doğalgazda sıkıntı olup olmayacağı sorusuna yanıt verirken, "Bir sıkıntı oluşacağı kanaatinde değilim" dedi.

19.12.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile Rusya arasındaki kriz nedeniyle doğalgazda sıkıntı olup olmayacağı sorusuna yanıt verirken, "Bir sıkıntı oluşacağı kanaatinde değilim" dedi.

AK Parti'nin Kayseri'de 'bugün nöbetçi milletvekili' olarak görev alan Yıldız, Fırıncılar Odası'nın sabah kahvaltısına katıldı. Burada, fırıncıların sorunlarını dinleyen bakan, gazetecilerin doğalgaz ve Akkuyu Nükleer Santraliyle ilgili sorularına yanıt verdi. Yıldız, 1 Kasım seçimlerinden önce sadece vaat olarak değil, taahhüt olarak söyledikleri bir kısım konuların gerçekleştirildiğini anlatırken, şöyle dedi:

"Türkiye'nin çok hızlıca normalleşmesiyle alakalı 1 Kasım seçimlerinden sonraki sürecin daha hızlı devam edeceğini hep beraber burada paylaşmış olacağız. Sayın bakanımız da bu konuda açıklama yaptı. Bunun bir paket, bütün olduğunu, Türkiye'nin coğrafyasından kaynaklanan avantajları bütün siyasi gelişmelerle beraber, komşularımızla beraber değerlendirileceğini, siyasi gelişmelerden soyutlanamayacağını söyledi. Bu çerçevede ben bir sıkıntı oluşacağı kanaatinde değilim. Yine sayın bakanımızın yaptığı açıklamayla beraber A,B,C planlarının bulunduğunu belirtti."

Eski Bakan Taner Yıldız, Akkuyu Nükleer Santrali'nin yapımıyla ilgili Ruslarla bir sıkıntı çıkıp çıkmayacağına ilişkin soruya "Rusya yetkililerini de yaptığı açıklamalar çerçevesinde orada da herhangi bir sıkıntı öngörülmüyor" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan Yıldız: Rusya ile Doğalgaz Sıkıntısı Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement