Eski Bakana Başbakan Gibi Karşılama - Son Dakika
Güncel

Eski Bakana Başbakan Gibi Karşılama

62. Hükümette sürpriz bir şekilde görev verilmeyen AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, memleketinde coşkuyla karşılandı.

31.08.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

62. Hükümette sürpriz bir şekilde görev verilmeyen AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, memleketinde coşkuyla karşılandı.

Eski Başbakan Yardımcısı İşler, memleketinde hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığında kurulan 62. Hükümette görev verilmemesi şaşkınlık yaratan İşler için memleketi Kızılcaham'da vatandaşlar konvoy oluşturdu.

Partililerinin yoğun ilgisi üzerine İşler Twitter hesabından, "Memleketim Kızılcahamam'da hemşehrilerim ilçe girişinde konvoyla, büyük coşkuyla karşıladı. Allah onlardan razı olsun" dedi ve yoğun ilginin görüldüğü bir fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.

İşler ayrıca şunları kaydetti:

"Aziz milletime, partime, Ankara ve Kızılcahamam'a hizmete bir nefer olarak devam edeceğim. Bizler için asıl olan millete hizmettir. 2015 seçimlerinde AK Parti'nin kutlu yürüyüşü için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti olarak "Durmak yok, yola devam' diyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eski Bakana Başbakan Gibi Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement