Eski İçişleri Bakanı Güler, Kızıltepe'de - - Son Dakika
Politika

Eski İçişleri Bakanı Güler, Kızıltepe'de -

Eski İçişleri Bakanı ve Mardin AK Parti Milletvekili Muammer Güler, Türkiye'nin ulusal güvenliğinin üstüne oynanmak istenen oyunları herkesin gördüğünü söyledi.

28.03.2014 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski İçişleri Bakanı ve Mardin AK Parti Milletvekili Muammer Güler, Türkiye'nin ulusal güvenliğinin üstüne oynanmak istenen oyunları herkesin gördüğünü söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe'de bulunan Güler, esnaf ziyaretinde bulundu. Güler, yaptığı açıklamada, çözüm süreciyle birlikte Türkiye'deki gelişmeleri vatandaşların gördüğünü belirtti.

"Beraberliğin oluştuğu bir dönem gördük" diyen Güler, şöyle konuştu:

"Vatandaş, burada huzuru, özellikle işadamımız, esnafımız ekonomik istikrarın devamını istiyor. Beraberliğin oluştuğu bir dönem gördük. Biz bu seçimde önceki seçimlere göre çok farklı olumlu yönde çıkış yapacağımıza inanıyorum. Başbakanın arkasında Mardin dimdik duruyor. Çünkü başbakanımız Mardin'e çok önem veriyor. İnşallah büyükşehir belediyesini aldığımızda da Mardin hizmetlere boğulacak. Türkiye'nin ulusal güvenliğinin üstüne oynanmak istenen oyunları herkes görüyor. Bunun bir tepkisi anlamında da Mardin'de büyük bir oy patlaması bekliyorum"

Güler, beraberinde AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman ve eski Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez ile esnaf ziyaretinden sonra ilçeden ayrıldı.

Eski İçişleri Bakanı Güler, Kızıltepe\'de -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Eski İçişleri Bakanı Güler, Kızıltepe'de - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement