Eski Kartal Fotoğrafları Kartal Belediyesinde Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Eski Kartal Fotoğrafları Kartal Belediyesinde Sergilendi

Kartal’ın eski dönemlerine ait fotoğraflardan oluşan sergi, Kartal Belediyesi salonunda ziyarete açıldı.

18.05.2016 12:08

Kartal'ın eski dönemlerine ait fotoğraflardan oluşan sergi, Kartal Belediyesi salonunda ziyarete açıldı.

Kartal Belediyesi ve Kartal Gönüllüleri işbirliği ile "Anılarla Kartal ve Yakacık" adlı fotoğraf sergisi Kartal Belediyesinde sergilendi. Kartal Belediyesi binasında açılışı yapılan sergiye Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Taner Özdemir, Kartal Belediye Meclis Üyesi Perihan Sevim, Kartal Gönüllüleri Başkanı Hülya Çimen, Kartal Belediyesi birim müdürleri, sivil toplum kuruşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kartal'ın değişik açılarından çekilmiş 100 fotoğrafın bulunduğu sergi büyük ilgi gördü. Serginin açılışında konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, "Belediyemiz adına bu sergi mutluluk verici. Kartal gönüllülerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gerçekten özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bu sergi, geçmişten geleceğe Kartal'ı yansıtıyor. Kartal'ın geçmişini en güzel fotoğraflarda görebilirdik. Bu konuda Çiçek Fotoğraf'a ve bu sergide katkısı olanlara teşekkür ederim" dedi.

Açılış töreninin ardından Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve Kartal Günüllüleri Başkanı Hülya Çimen, Çiçek Fotoğrafçılık sahibi Asım Dikmen ve gazeteci Fethi Satıcı'ya teşekkür ederek katkılarından dolayı plaket takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Kartal Fotoğrafları Kartal Belediyesinde Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement