Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Milliyetçilik, Bu Ülkeye Hizmet Etmekle... - Son Dakika
Yerel

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Milliyetçilik, Bu Ülkeye Hizmet Etmekle...

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Milliyetçilik, Bu Ülkeye Hizmet Etmekle...

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Milliyetçilik, bu ülkeye hizmet etmekle ölçülür.

23.04.2015 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Milliyetçilik, bu ülkeye hizmet etmekle ölçülür. Eğer siz bu millete hizmet ediyorsanız, milliyetçisinizdir" dedi.

Elvan, partisinin Korkuteli ilçesindeki milletvekili aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Antalya'nın daha iyi hizmet alabilmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Antalya'yı önemsediklerini belirten Lütfi Elvan, şunları kaydetti:

"Korkuteli'nin ne sorunu varsa muhatabınız benim ama benim de sizden isteklerim var. 7 Haziran'a kadar genciyle, yaşlısıyla hep birlikte kapı kapı dolaşacağız. Huyumuz değil ama suyumuz, özümüz, türkümüz, vatanımız, sözümüz bir. O zaman hep birlikte güçlü bir şekilde çalışacağız. Milliyetçilik, bu ülkeye hizmet etmekle ölçülür. Eğer siz bu millete hizmet ediyorsanız, milliyetçisinizdir. 12-13 yılda neler yaptığımızı sizler biliyorsunuz."

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ise hizmetleri de siyaseti de vatandaşlar için yaptıklarını söyledi.

"Hizmet" sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Türel, "O yüzden sloganımız, 'işimiz hizmet, gücümüz millet.' Biz icraat üretiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Antalya milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: 'Milliyetçilik, Bu Ülkeye Hizmet Etmekle... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement