Eskişehir'de "Kütüphaneye Bir Kitap da Sen Bağışla" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Kütüphaneye Bir Kitap da Sen Bağışla" Kampanyası

Eğitim Bir Sen Eskişehir Anadolu Üniversitesi Şubesi tarafından Şırnak Beytüşşebab Ayvalık Çok Programlı Lisesine Kütüphane ve Bilgisayar Laboratuvarı kurulması projesine destek amacıyla "Kütüphaneye bir kitap da sen bağışla" kampanyası başlatıldı.

15.04.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen Eskişehir Anadolu Üniversitesi Şubesi tarafından Şırnak Beytüşşebab Ayvalık Çok Programlı Lisesine Kütüphane ve Bilgisayar Laboratuvarı kurulması projesine destek  amacıyla "Kütüphaneye bir kitap da sen bağışla" kampanyası başlatıldı.

Eskişehir 2 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Caner Akkurt, sendika binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir'den Beytüşşebab'a uzanan bir kardeş eli projesi olan kampanyaya herkesi davet etti.

Kampanyanın başlama nedeni hakkında bilgi veren Akkurt, "Şırnak Beytüşşebab Ayvalık Çok Programlı Lisesine Müdürü Kerem Aşkın ve öğretmen Asuman Tandoğan'ın böyle bir girişimi olduğundan haberimiz oldu. Sendikamızın da Eğitim Bir Sen olması ve Anadolu Üniversitesinde yer alması nedeni ile böyle bir kampanyaya başladık. Kampanyanın özellikle de barış ve kardeşliğe, birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde Eskişehir'den Şırnak Beytüşşebab Ayvalık Çok Programlı Lisesine uzanan bir kardeş eli olmasını istedik" diye konuştu.

Akkurt, Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün desteklediği kampanyanın 11 Mayıs'a kadar devam edeceğini söyledi.

Kampanya sayesinde Şırnak Beytüşşebab Ayvalık Çok Programlı Lisesinin bilgisayarlarının da olmadığını öğrendiklerini belirten Akkurt, Anadolu Üniversitesinin bu ihtiyacı karşılamak istediğini söylediğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Kütüphaneye Bir Kitap da Sen Bağışla' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement