Eyüp Fotoğraf Yarışması1.'si Koreli In Gyu Park'tan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Eyüp Fotoğraf Yarışması1.'si Koreli In Gyu Park'tan Ziyaret

Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği "Huzurun Başkenti Eyüp" konulu 4. Fotoğraf Yarışması'nın birincisi Koreli In Gyu Park, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı ziyaret etti.

24.12.2014 16:10  Güncelleme: 16:19

Fizyoterapist olan ve şu anda İstanbul Üniversitesi'ndeki Türkçe dil öğrenme kurslarına eden Park'ı tebrik eden Aydın, başarılarının devamını diledi. Remzi Aydın, Şubat ayında yapılacak törende ödülü takdim edilecek In Gyu Park'a Eyüp Sultan'da böyle güzel fotoğraflar çektiği için de teşekkür etti.

Yaklaşık 1.5 yıldan bu yana İstanbul'da olan In Gyu Park, önümüzdeki baharda İstanbul ya da Marmara Üniversitesi'nde fizyoterapi alanında master yapacağını söyledi.

Ortaokul yıllarından bu yana amatör olarak fotoğraf çektiğini belirten In Gyu Park, gelenekleri, kültürüyle ülkesi Kore'ye çok benzeyen Türkiye'yi çok sevdiğini, Denizli Pamukkale, Nevşehir Kapadokya'yı gezdiğini ve buralarda da birçok fotoğraf çektiğini ifade etti.

Yüksek lisansını yaparken İstanbul'da çalışmak istediğini belirten Park, Türkiye'de İFSAK ve Zeytinburnu Belediyesi fotoğraf yarışmalarına da katılmış. Anne, bebek fotoğrafları çekmeyi de çok sevdiğini kaydeden In Gyu Park, yarışmaya göndereceği eser için Eyüp'te iki gün boyunca dolaştığını ve Eyüp Sultan Camii'ni ziyarete gelen gelinle damada tesadüfen rastladığını ve şans eseri bu kareyi yakaladığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüp Fotoğraf Yarışması1.'si Koreli In Gyu Park'tan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement