Ezgin'den Temayüle Katılanlara Teşekkür - Son Dakika
Politika

Ezgin'den Temayüle Katılanlara Teşekkür

Ezgin\'den Temayüle Katılanlara Teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı avukat Ercan Ezgin, yapılan temayül yoklamasında oylamaya katılan partililerine teşekkür etti.

01.03.2015 21:52

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı avukat Ercan Ezgin, yapılan temayül yoklamasında oylamaya katılan partililerine teşekkür etti. Ezgin, partisinin temayülde demokrasinin en güzel örneğini gösterdiğini dile getirdi.

Ezgin, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"AK Parti, parti içi demokrasinin en güzel örneklerini sergiliyor. Şahsıma verilen büyük destekten dolayı tüm parti teşkilat üyesi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sonuçtan oldukça umutluyuz. Sonuçlar AK Parti Genel Merkezi'nce değerlendirilecek. Bu temayül yoklaması ve ardından gerçekleştirilecek anketler Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun demokrasiye ne kadar değer verdiğinin en güzel örneği" dedi.

Ezgin'e Destek Çok Büyük

Diyarbakır'dan herkesin ve kesimin çok büyük destek verdiği AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı avukat Ercan Ezgin, "Son karar Genel Merkezimizin. Ancak bizim için hayırlı bir yoklama olduğu kanaatindeyiz. Diyarbakır için hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. Gözün aydın Diyarbakır diyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Ezgin'den Temayüle Katılanlara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement