Fatma Serçe'yi Milli Heyecan Sardı - Son Dakika
Yerel

Fatma Serçe'yi Milli Heyecan Sardı

Fatma Serçe\'yi Milli Heyecan Sardı

Katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılardan dolayı Diyarbakır'ı milli forma altında temsil etme hakkını elde eden Fatma Serçe Ankara'ya gidiyor.

03.06.2016 20:27

Katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılardan dolayı Diyarbakır'ı milli forma altında temsil etme hakkını elde eden Fatma Serçe Ankara'ya gidiyor. Milli sporcu, Türkiye'yi 19. Uluslararası Güreş Turnuvasına temsil edecek.

Diyarbakır Çermikgücü Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerinden Fatma Serçe, Ankara'da yapılacak olan 19. Uluslararası Güreş Turnuvasına katılacak.

Diyarbakır Güreş İl Temsilci Gökhan Yılmaz, 4 yıl önce başlattıkları çalışmaların devam ettiğini ve verdikleri emeklerin karşılığını almaya başladıklarını söyledi. Yılmaz, Çermik'te yapılan çalışmaların bir ilk olduğunu ve son olmayacağını belirtti.

"Fatma Çıtamızı Yükseltti"

Yılmaz, alt yapı çalışmalarının antrenör Ferhat Karakoç ve Serdal Dayan tarafından yürütüldüğünü kaydetti. Yılmaz, şöyle dedi: "Fatma milli sporcu olarak hem çıtamızı yükseltti hem de kendisinden sonra ki kardeşlerine örnek oldu. Bir kaç yıl içerisinde diğer sporcularımızda milli mayoyu giyip Diyarbakır'ı temsil edeceklerdir."

Emeği Geçenlere Teşekkür

Milli sporcu Fatma Serçe de Ankara iyi bir hazırlık dönemi geçirip milli takımı en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade etti. Serçe, "Ankara'da ülkemizi temsil etme onurunu yaşayacağım. Bu benim bir başlangıç ama devamını getirmek istiyorum. Alt yapıdaki kardeşlerimin de bu onuru yaşayacaklarına inanıyorum. Desteklerini esirgemeyen önce aileme, emeği geçen hocalarıma, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e, Çüngüş Kaymakamı Remzi Demir'e ve spordan sorumlu Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Fatma Serçe'yi Milli Heyecan Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement