Fethiye Karayolu Kısalıyor - Son Dakika
Güncel

Fethiye Karayolu Kısalıyor

Fethiye Karayolu Kısalıyor

İbecik Köyü'ndeki yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali Nurettin Yılmaz, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nuri Çan'dan çalışmalar hakkında bildi aldı.

22.05.2014 10:40

İbecik Köyü'ndeki yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali Nurettin Yılmaz, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nuri Çan'dan çalışmalar hakkında bildi aldı. Vali Yılmaz, mevcut yolun çok dar virajlardan oluştuğunu, trafik güvenliğini tehlikeye soktuğunu belirtti. Vali Yılmaz, 6 milyon 322 bin TL'ye ihale edilen yolun tamamlanmasıyla Burdur- Fethiye karayolunun 40 kilometre kısalacağını kaydetti.

300 GÜNDE TAMAMLANACAK

Asmalı, Evciler, Yeşildere, İbecik ve Elmalıyurt köyleri başta olmak üzere Gölhisar'ın yüzde 60'ının yolu kullandığını vurgulayan Yılmaz, Özellikle yaz sezonunda bu yolda kamyon ve otobüs trafiği oldukça fazla. Bölge insanı yolun yapılmasını uzun zamandır bekliyor. Yüklenici firma 300 günde yolu tamamlayarak kullanıma sunacak dedi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Nuri Çan da yolda 200 bin metreküp yarma ve dolgu hafriyat yapılacağını belirtti.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Vali Yılmaz, incelemelerin ardından 1998 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Mehmet Erdoğan'ın Yeşildere Köyü'nde oturan annesi 78 yaşındaki Behide Erdoğan'ı da evinde ziyaret etti. Vali Yılmaz, Behide Erdoğan'a yeni bir ev yapılacağını söyledi. Vali Yılmaz daha sonra İbecik Köyü'ne giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Nurettin Yılmaz'a ziyaretlerinden Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı, Belediye Başkanı Ramazan Canural, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, Emniyet Müdürü İbrahim Taşlı da eşlik etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye Karayolu Kısalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement