Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, tüm yurtta olduğu gibi Sandıklı ilçesinde devam eden demokrasi nöbetine katıldı.

26.07.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, tüm yurtta olduğu gibi Sandıklı ilçesinde devam eden demokrasi nöbetine katıldı.

Milletvekili Özkal, darbe girişiminden bir gün önce Afyonkarahisar'da olduğunu söyledi.

"Darbe girişiminden bir gün önce içimde inanılmaz bir sıkıntı vardı." diyen Özkal, "Bu sıkıntı nedeniyle içimden bir ses Afyonkarahisar'a gitmemi söylüyordu. Bende o gün Afyonkarahisar'a geldim. Ertesi gün gece FETÖ terör örgütü mensuplarının darbe girişimi kalkışması olduğunu öğrendim." dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatları doğrultusunda vatandaşlar gibi sokağa çıkarak Anıtpark önünde demokrasi nöbetine başladıklarını ifade eden Özkal, şöyle konuştu:

"Daha sonra Ankara'da demokrasi nöbetimizi Kızılay Meydanı'nda vatandaşlarımızla tuttuk. Bugün de Sandıklı'da bu nöbeti tutmak nasip oldu. Türkiye bu hain saldırı ile birbirine iyice kenetlenmiştir. Her türlü değerimizi yok sayan, kendi vatandaşlarımızı katleden eli kanlı katillere karşı Afyonkarahisar, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini göstermektedir. Hainler mutlaka hak ettikleri cezayı alacaklardır. Gün, hangi görüş ve düşünceden olursa olsun; ülkemize, milletimize, demokrasimize sahip çıkma günüdür. Sabaha kadar meydanlarda bekleyerek bu değerlere sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement