Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sındırgı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

30.07.2016 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sındırgı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Sındırgı Cumhuriyet Meydanında Türk bayrakları taşıyan binlerce kişi, FETÖ ve elebaşı Fetullah Gülen aleyhine slogan attı.

Bazı vatandaşlar ise Türk bayraklarıyla süsledikleri motosikletleriyle konvoy düzenledi.

Meydan ve çevresinde nöbete devam eden katılımcılar, Kur'an-ı Kerim tilavetini ve dinleyerek, darbe girişiminde şehitler olanlar için dua etti.

Nöbete vatandaşlarla birlikte AK Parti MKYK üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ta katıldı.

Aydınoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bu milletin her seferinde küllerinden yeniden doğmasını bildiğini hatırlattı.

Türk insanının gidecek bir yeri olmadığını belirten Aydınoğlu, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız da biz de bu ülkede yaşamaya devam edeceğiz. Bu milletin bayrağına, namusuna, şerefine dil uzatacak kadar hain olan bu FETÖ'yü millet asla affetmeyecek. Erkekse Türkiye'ye gelsin ki burnundan fitil fitil getirelim. Darbenin karşısında durarak bizlere sahip çıktınız. Bunlarla irtibatı olan herkesin işine son verilecek. 17 -25 Aralık operasyonlarında bunların gerçek yüzlerini gördüğü halde toplanıp destek olanlar hak ettikleri cezayı alacaklar. Büyük sıkıntılar yaşadık ama bu milletin iradesi, demokrasisini durdurmaya gücü yetmeyecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement