Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 15 Temmuz darbe girişimine karışanların kanun ve hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

01.08.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 15 Temmuz darbe girişimine karışanların kanun ve hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

Durmuşoğlu, Kadirli ilçesinde bir restoranda düzenlediği toplantıda, FETÖ tarafından bazı taşeron şirketlerin desteğiyle demokrasinin askıya alınmak istendiğini kaydetti.

Darbe girişiminin Türk halkı tarafından önlendiğini ifade eden Durmuşoğlu, şöyle konuştu:

"Tarihin her döneminde iç ve dış düşmanlara karşı vatanı için canını feda etmekten bir an dahi tereddüt etmeyen büyük milletimiz, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü üyesi hainlere karşı da dik duruşunu bir kez daha göstermiştir. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve milletimiz ülkemizin dört bir yanında o gece tarih yazmıştır. Daha önce de darbe olmuş fakat Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne top atılmamış, silah sıkılmamış. İlk defa meclis tarihinde FETÖ teröristleri bomba atmışlardır. Bu kara bir leke olarak tarihe geçmiştir. Çok canice, kalleşçe ve kahpece yapılan bir girişimdir. Ülkenin egemenliğine kastetmek için saldıranlara karşı halkımız 15 Temmuz'da gerekli cevabı vermiştir. İslam aleminin umudu ve Türkiye'nin sigortası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek bir cümlesiyle meydanlara akan, kendini tankların, uçakların, helikopterlerin önünde siper eden, üzerine sıkılan kurşunlara aldırmadan ülkesinin istiklalini ve istikbalini kurtaran bu kahramanlara ne kadar teşekkür etsek, onlar için ne yapsak azdır."

Toplantıya, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Büyükbozdoğan, bazı daire müdürleri, yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement