Gaib, 2015'de Yeni Pazarlara Yoğunlaşacak - Son Dakika
Yerel

Gaib, 2015'de Yeni Pazarlara Yoğunlaşacak

Gaib, 2015\'de Yeni Pazarlara Yoğunlaşacak

GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz: "Bu yıl Afrika ve Güney Amerika pazarlarının yanı sıra Rusya ve Uzakdoğu pazarlarında da etkin olmaya devam edeceğiz"

26.01.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, 2015'te yeni pazar arayışlarının süreceğini belirterek "Bu yıl Afrika ve Güney Amerika pazarları yanı sıra Rusya ve Uzakdoğu pazarlarında da etkin olmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Çıkmaz'ı makamında ziyaret ederek 2014 yılı verileri ve 2015 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.

Çıkmaz, 2014'ün ihracatçılar için verimli bir yıl olduğunu, 2015 için de önemli hedefler koyduklarını belirtti.

Tanıtıma büyük önem verileceğini ifade eden Çıkmaz, yıl içerisinde uluslararası fuarların yanında tanıtım grupları ve Urge projeleriyle de seçilen pilot ülkelerde tanıtım faaliyetleri sürdürüleceğini kaydetti.

Türkiye'de üretilen ve dünya pazarlarında etkin olarak yer bulmaya başlayan ürünlerin, 2015 yılı içerisinde yüksek değerlerle pazarlanabilmesi için yürüttükleri çalışmalara devam edeceklerine işaret eden Çıkmaz, "Bu yıl içerisinde Afrika ve Güney Amerika pazarlarının yanı sıra Rusya ve Uzakdoğu pazarlarında da etkin olmaya devam edeceğiz. Ortadoğu ülkelerine yönelik ihracatımızı arttırabilmek ve bu pazarın geliştirilmesi içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

Çıkmaz, 2023 vizyonunda ortaya konulan hedeflere ulaşabilmek için var güçleriyle çalışmak zorunda olduklarını dile getirdi.

Sanayici ve ihracatçıların dünya pazarlarında etkin rol alabilmesinde üzerlerine düşenleri yapacaklarını ifade eden Mazıcıoğlu da çalışmalarından dolayı GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz'ı kutladı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaib, 2015'de Yeni Pazarlara Yoğunlaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement