Gazetecilerden Medical Park'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gazetecilerden Medical Park'a Ziyaret

Gazetecilerden Medical Park\'a Ziyaret

Ordu 19 Eylül Gazetecileri Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve üyelerinden oluşan grup Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat’ı makamında ziyaret etti.

23.09.2014 13:00

Ordu 19 Eylül Gazetecileri Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve üyelerinden oluşan grup Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat'ı makamında ziyaret etti.

Ordu'nun yüzünü turizme çevirdiği ve 'yaz turizmi mi, yoksa kış turizmi mi?' tartışmalarının yaşandığı bugünlerde Medical Park'ın Ordu'da turizme yeni bir dal kazandırarak sağlık turizmine öncülük ettiğini belirten Ordu 19 Eylül Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, "Ordu'da sağlık turizminin Medical Park'la birlikte büyük bir ivme kazanmasını memnuniyetle izliyoruz" dedi.

Komşu illerin yanısıra Azerbaycan, Gürcistan, Libya gibi ülkelerden son dönemde Medical Park Hastanesi'ne tedavi olmak amacıyla Ordu'ya gelenlerin sayısında artış olduğuna dikkat çeken Erişen, "Bu durumu yakından gurur duyarak takip ediyoruz. Bu vesileyle Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat başta olmak üzere hastane yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederek Medical Park' la Ordu'nun sağlık turizmi yönünden daha çok gelişeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ise hedeflerinin Ordu ili başta olmak üzere tüm bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Genel Müdür Murat Kalafat, "Kurum olarak insanlarımızın sağlığını korumak, yaşam kalitesini ve memnuniyetini artırmak için çalışıyoruz. Ayrıca Ordu'nun sağlık kenti olması için de hızla yol alıyoruz. Hastane olarak Libya başta olmak üzere, Azerbaycan, Gürcistan ve çeşitli ülkelerden gelen yabancı hastalarımızın sayısı gün geçtikçe artmaktadır ve artmaya da devam edecektir. Bu anlamda bizlere her zaman destek olan Ordu basınına teşekkürü bir borç biliriz. Bu ziyaret vesilesiyle de Ordu 19 Eylül Gazetecileri Cemiyeti' nin ikinci yılını kurum olarak en içten dileklerimizle kutlar, başarılarının devamını dileriz" açıklamasında bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetecilerden Medical Park'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement