Gaziantep'te 125 Sivil Toplum Kuruluşu Erdoğan'a Destek Verdi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 125 Sivil Toplum Kuruluşu Erdoğan'a Destek Verdi

Gaziantep\'te 125 Sivil Toplum Kuruluşu Erdoğan\'a Destek Verdi

Gaziantep’te bulunan 125 sivil toplum kuruluşu, Gaziantep Milli İrade Platformu adı altında birleşerek Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini bildirdi.

25.07.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bulunan 125 sivil toplum kuruluşu, Gaziantep Milli İrade Platformu adı altında birleşerek Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini bildirdi.

Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde (ŞKM) gerçekleştirilen 125 STK'nın Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a desteklerini açıkladığı toplantıya; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da destek verdi.

Toplantının açılış konuşmasını Gaziantep Milli İrade Platformu Başkanı Hayri Ünal yaptı. Ünal'ın teşekkür konuşmasının ardından katılımcılara Türkiye'de meydana gelen bir takım önemli olaylar kısa film şeklinde izletildi. Kısa filmin izlenmesinin ardından Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin, Gaziantep Milli İrade Platformu adına hazırlanan basın bültenini okudu. Sevin, okuduğu bültende şu ifadelere yer verdi:

"Son dönemlerde millet, devlet ve İslam alemi olarak zorlu süreçlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Bu süreçte 10 Ağustos'ta tarihi bir dönüm noktası daha eklenecek, millet olarak ilk kez doğrudan kendi irademizle cumhurbaşkanını seçeceğiz. Türkiye'yi iyi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini, gelenek ve göreneklerini bilen ve yaşayan, medeniyetin değerlerini yaşayan ve yayan, Türkiye'nin siyasi ve toplumsal dengelerini iyi bilen ve yönetebilen bir cumhurbaşkanı istiyoruz."

Türkiye'nin son 12 yıldaki değişimi ve gelişimine dair örnekler veren Sevin, yapılan hayırlı hizmetlerin devamı için Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini beyan etti.

Sevin'in Milli İrade Platformu adına okuduğu ortak basın bildirisinin ardından 125 sivil toplum kuruluşu üyesi tek tek sahneye çağrıldı ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından program sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 125 Sivil Toplum Kuruluşu Erdoğan'a Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement