Gebze Bakan Işık: Türkiye İnanılmaz Değişim ve Dönüşümü Başardı - Son Dakika
Güncel

Gebze Bakan Işık: Türkiye İnanılmaz Değişim ve Dönüşümü Başardı

Gebze Bakan Işık: Türkiye İnanılmaz Değişim ve Dönüşümü Başardı

Bakan Işık: Türkiye inanılmaz değişim ve dönüşümü başardı Gebze Belediyesi'nin düzenlediği, 'G20 dönem başkanlığında gelecek dünya, gelecek Türkiye' konulu panelin açılışında konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 2002'de Türkiye'de G20 konuşulmazken bugün dönem başkanı olduğunu, Türkiye'nin inanılmaz bir değişim ve dönüşümü başardığını söyledi.

11.04.2015 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Işık: Türkiye inanılmaz değişim ve dönüşümü başardı

Gebze Belediyesi'nin düzenlediği, 'G20 dönem başkanlığında gelecek dünya, gelecek Türkiye' konulu panelin açılışında konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 2002'de Türkiye'de G20 konuşulmazken bugün dönem başkanı olduğunu, Türkiye'nin inanılmaz bir değişim ve dönüşümü başardığını söyledi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde Boğaziçi Üniversitesi, SETA VE İstanbul Şehir Üniversitesi'nin katkılarıyla Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panele, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bazı ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri akademisyenler katıldı.

Türkiye'nin dönem başkanlığını üstlendiği G 20 Zirvesi'ne akademik katkı sunacağı Akademik 20'nin kuruluşunun da ilan edildiği konferansın açılış konuşmasını Prof. Dr. Mehmet Hüseyin Bilgin yaptı. Daha sonra konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye'de sanayi kuruluşlarıyla üretimin kalbi olan, aynı zamanda kuruluş çalışmaları süren Bilişim Vadisi ile de bilim ve teknoloji alanında da hızla ilerleyen Gebze'de böyle bir panelin düzenlenmesinin önemli olduğunu söyledi Bakan Işık, "2002'de Türkiye'de G20 konuşulmazken bugün G20 dönem başkanı. Bu büyük bir fırsat. Türkiye inanılmaz bir değişim ve dönüşüm başardı. Ülkemizin 12 yılda geçirdiği evrim ve başarı, gitmesi gerektiği yeri gösteriyor" dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in de yaptıkları konuşmaların ardından, akademisyenler ve diğer katılımcılarla panele geçildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze Bakan Işık: Türkiye İnanılmaz Değişim ve Dönüşümü Başardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement