Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Mazbatasını Aldı

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Mazbatasını Aldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ak Parti’den Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Dr. Mehmed Ali Saraoğlu mazbatasını aldı.

08.04.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Ak Parti'den Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Dr. Mehmed Ali Saraoğlu mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz iki dönem Ak Parti Gediz Belediye Başkanı olan Mehmed Ali Saraoğlu, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler yerel seçimlerinde üçüncü dönem için aday olarak tekrar kazandı.

Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Eflatun Coşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kanlı, Gençlik Kolları Başkanı Esat Demir ve partililer eşliğinde Gediz Adliyesine gelen Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özlem Yılmaz Korkmaz'dan mazbatasını teslim aldı.

Mazbatasını alarak görevine başlayan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kanlı, Gençlik Kolları Başkanı Esat Demir, yeni Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İki dönem yaptığı belediye başkanlığı sırasında TOKİ-Belediye işbirliği ile tamamlanan 208 ve 280 konutluk iki TOKİ projesi ve halen yapımı devam eden 196 konutluk üçüncü TOKİ projesi ile evsiz seçmenin gönlünü kazanmayı başaran Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, üst üste üçüncü kez seçim kazandı.

1964 Gediz doğumlu olan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, 1982 yılında Gediz Lisesi'ni bitirdikten sonra aynı yıl Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde başladığı öğrenim hayatını 1989 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tamamladı.

1997-2004 yılları arasında Gediz Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görev alana Mehmed Ali Saraoğlu, Bilgi Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Vakfı, Gediz Genç İşadamları Derneği, Gökkuşağı İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, Gediz Devlet Hastanesi Koruma Derneği, Kütahya Tabip Odası gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yaptı.

İngiltere, Almanya, Bulgaristan, Avusturya, Yugoslavya, A.B.D. ve Kanada gibi değişik ülkelere bilgi, görgü ve kültürünü artırmaya yönelik geziler de yapan Mehmed Ali Saraoğlu, evli ve iki çocuk babası. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement