Genç Memur-sen'den Türkmenlere Saldırı Protestosu - Son Dakika
Güncel

Genç Memur-sen'den Türkmenlere Saldırı Protestosu

Genç Memur-sen\'den Türkmenlere Saldırı Protestosu

Isparta’da Mimar Sinan Camii önünde toplanan Memur-Sen Sen ve Genç Memur Sen üyeleri, Türk bayrağı açarak, Bayırbucak Türkmenleri’ne karşı yürütülen saldırıları protesto etti.

24.11.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da Mimar Sinan Camii önünde toplanan Memur-Sen Sen ve Genç Memur Sen üyeleri, Türk bayrağı açarak, Bayırbucak Türkmenleri'ne karşı yürütülen saldırıları protesto etti.

Genç Memur-Sen il Temsilciliği adına açıklama yapan Levent Saraç, "Zalim Rusya'yı, katil Esed'i, Bayırbucak Türkmenlerini yok etmeye yönelen saldırıları ve katliamlarından dolayı esefle kınıyor, lanetliyoruz. Mazlumun dinini, ırkını, mezhebini hiçbir zaman sormadık. Kimden gelirse gelsin zulmün karşısında, kim olursa olsun mazlumun yanında olduk. Bu anlayışla, Bayırbucak Türkmenleri başta olmak üzere Suriye'de hayatını kaybeden Türkmen, Arap ve Kürt kardeşlerimize, masum ve mazlum insanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi

Genç Memur-Sen olarak, Bayırbucak Türkmenlerine asimilasyon ve sürgün politikalarıyla zulmedilmesine sessiz kalmayacaklarını ve buna izin vermeyeceklerin belirten Saraç, "Uluslararası toplumu; Putin, Esed, DAEŞ, İsrail ve İran ortak yapımı zulüm sahnesini yıkmaya ve vahşet senaryosunu yırtmaya davet ediyoruz. Biz bütün insanlığı, her türlü katliama karşı birlikte hareket etmeye, kan ve göz yaşına el birliğiyle son vermeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından grup sessizce dağıldı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Memur-sen'den Türkmenlere Saldırı Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement