Genç Memur-Sen Gençleri Hedefine Aldı - Son Dakika
Güncel

Genç Memur-Sen Gençleri Hedefine Aldı

Genç Memur-Sen Gençleri Hedefine Aldı

Genç Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi, teşkilat yapılanması ile ilgili açıklamasında özellikle genç nüfusa yönelik hizmetlerine ağırlık vereceklerini duyurdu.

03.12.2014 12:00

Genç Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi teşkilat yapısını açıkladı. Başkan Abdullah Yurten "Şanlıurfa'da nüfusun yüzde 60'dan fazlasının genç bir nüfusa sahip olduğu düşünülürse bu amaç ve faaliyetlerimize göre, toplum yararına sosyal sorumluluk bilincine sahip gençleri yetiştirmek ve böyle gençler ile çalışmak en önemli amaçlarımızdan biridir" dedi.

2013'te Şanlıurfa'da teşkilat yapılanmasını tamamlayan Genç Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi sendikanın organlarını, amaçlarını ve faaliyetlerini açıkladı.

Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliğinde düzenlediği basın toplantısında sendikanın faaliyetlerini aktaran Genç Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi Abdullah Yurten, Şanlıurfa'nın genç ve dinamik bir nüfus yapısına sahip olduğunu ve önceliklerinin bu gençlerle çalışmak olduğunu kaydetti.

Yurten, "Genç Memur-Sen; katılımcı demokrasinin yerleştiği, özgür birey ve sivil toplum örgütlerine gerçek anlamda var olma ve düşünce üretip teklifler sunma hak ve imkânlarının hayata geçirildiği, kimsenin ötekileştirilmediği, farklılıkların zenginlik olarak kabul edildiği, sendikal hakların evrensel ilkelere ve uluslararası sözleşmelere dayalı olarak tam anlamıyla hayata geçirildiği, gençlerin ve çalışanların insan olmanın onurunu her yönüyle yaşayabildiği; saygın iş ekseninde çalışma hayatında var olmalarının sağlandığı, demokratik, sosyal, hukuk devleti olmanın gereği olarak her vatandaşın devlet imkânlarından eşit şekilde yararlandığı, laikliğin düşünce ve kanaat özgürlüğü ile din ve vicdan hürriyetinin gerçek anlamda teminatı haline getirildiği, medeniyet köklerimizde var olan değerleri idrak etmiş daha özgür, çevreye ve doğaya duyarlı, daha mutlu insanların yaşadığı, daha güçlü, daha zengin Türkiye idealine ulaşmaya katkı sunmayı amaçlar ve bu amaçların gerçekleştirilmesine yönelik faaliyetler yürütür, benzer amaçlı faaliyetlere katkı sağlar" dedi.

18-35 YAŞ ARALIĞI ÇALIŞMA GRUBU

"Özellikle Şanlıurfa'da nüfusun yüzde 60'dan fazlasının genç bir nüfusa sahip olduğu düşünülürse bu amaç ve faaliyetlerimize göre, toplum yararına sosyal sorumluluk bilincine sahip gençleri yetiştirmek ve böyle gençler ile çalışmak en önemli amaçlarımızdan biridir" diyen Yurten, "Memur-Sen; üyelerine yönelik sosyal ve ekonomik haklarını korumak haricinde toplum yararına sosyal sorumluluk bilincini bu şekilde oluşumları da faaliyete geçirerek göstermektedir. Özellikle lise ve üniversitede bulunan gençlerimiz ile örgütlenip toplum yararına çalışmaların önü kanuni dayanaklar ile açılmış bulunmaktadır. Potansiyel çalışma yaş grubumuz 18-35 yaş aralığında bulunmaktadır. Bu yaş aralığında ister memur olsun ister ise sivil olsun tüm gençler ile çalışmalar yürütülebilmektedir" diye konuştu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Teşkilatlanma sürecinde kendilerine yardımcı olan herkese teşekkürlerini sunan Yurten şunları kaydetti: "Bu zamana kadar kuruluşundan itibaren bizlerle samimi, dürüst ve azimli çalışmış, emek vermiş tüm genç kardeşlerimize, desteklerini maddi ve manevi olarak bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Şube Başkanımız Sn; İbrahim Coşkun'a ve gerek eski gerekse yeni seçilmiş olan Memur-Sen Hizmet Kolları İl Şube Başkanlarımıza, gençlik üzerine sunmuş olduğumuz projelerde ve çalışmalarımızda devamlı destek veren başta Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn; Celalettin Güvenç beye Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sn; Ertuğrul Yıldız beye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ve yetkililerine, siz değerli Basın mensubu arkadaşlarımıza ve yetkililerine yeni yönetim kurulumuz ve diğer çalışma gruplarımızdaki genç arkadaşlarımıza en içten dileklerimizle teşekkür ederiz."

GENÇ MEMUR-SEN ŞANLIURFA TEŞKİLATI

Başkan = Abdullah Yurten
Başkan Yardımcısı Başkan Vekili = Ömer Modalı
Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma = İbrahim Benzer
Başkan Yardımcısı Mali Raporlama = Serhat Polat
Başkan Yardımcısı Basın ve İletişim = Ömer Salih Ünlü
Başkan Yardımcısı Mevzuat ve Ar-Ge = Metin Çetiner
Başkan Yardımcısı Eğitim ve Sosyal İşler = Abdullah Bucak
Yönetim Kurulu Üyesi = Abdulkadir Yeşilkendir
Yönetim Kurulu Üyesi =Muhammed Akpolat
Yönetim Kurulu Üyesi = Talat Çiftçi
Yönetim Kurulu Üyesi = Mehmet Veysi Bozbağ
Yönetim Kurulu Üyesi = Ahmet Kerem Demir
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Genç Memur-Sen Gençleri Hedefine Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement