Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Gümüşhane Bayburt Bölge barosu avukatlarından Seval Kaçıran, milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den Gümüşhane aday adayı olduğunu açıkladı.

18.02.2015 13:24

Gümüşhane Bayburt Bölge barosu avukatlarından Seval Kaçıran, milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den Gümüşhane aday adayı olduğunu açıkladı.

Kaçıran, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Avukat Murat Öztekin salonunda yaptığı basın açıklamasında AK Parti'den Gümüşhane ili milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

AK Parti teşkilatı ile partinin kurulduğu 2001 yılında tanıştığını, partinin ilk kuruluşunda il yönetiminde, siyasi ve hukuk işleri başkanı olarak görevde bulunduğunu vurgulayan Kaçıran, "Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. Gerek kuruluş aşamasında ve gerekse daha sonrasında parti kadın kollarının oluşumu ve çalışmalarında aktif olarak çalıştım" dedi.

Mesleği gereği Gümüşhane'nin merkez ve ilçelerini karış karış dolaştığını, gitmediği köy kalmadığını dile getiren Kaçıran, şöyle devam etti:

"Gümüşhanelinin sorunlarına vakıfım. Aday olmam ve arkasından da vekil olmam durumunda hemşehrilerime samimiyet, içtenlik vaat ediyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Gümüşhane'ye hizmet yarışında ben de varım diyerek bu yola çıktım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur."

Kaçıran, basın açıklaması sonrası AK Parti İl binasına giderek, aday adaylık başvurusunu İl Başkanı Hakkı Gündüz'e teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement