Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili adayı İbrahim Turhan, Türkiye'nin geçmişte zor günler geçirdiğine işaret ederek, 7 Haziran'daki genel seçimde anayasayı değiştirecek, Türkiye'nin makus talihini bir daha geri dönülmeyecek şekilde değiştirecek gücün bulunması halinde milletin önünün bir daha kesilemeyeceğini belirtti.

22.04.2015 12:26

AK Parti İzmir milletvekili adayı İbrahim Turhan, Türkiye'nin geçmişte zor günler geçirdiğine işaret ederek, 7 Haziran'daki genel seçimde anayasayı değiştirecek, Türkiye'nin makus talihini bir daha geri dönülmeyecek şekilde değiştirecek gücün bulunması halinde milletin önünün bir daha kesilemeyeceğini belirtti.

İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Turhan, seçim çalışmaları kapsamında Bergama ve Aliağa ilçelerinde sivil toplum örgütleri, iş dünyası temsilcileri ve partililerle bir araya geldi.

Türkiye'nin geçmişte çok zorlu günler geçirdiğini, bunların unutulmaması gerektiğini dile getiren Turhan, 2007'de cumhurbaşkanını seçtirmemek için 367 diye bir sorun çıkarıldığını, bu sorunu çözmek için halka gittiklerini, CHP'nin cumhurbaşkanını halkın seçmemesi için elinden geleni yaptığını anlattı.

CHP'nin sürekli millete gideceği yerde mahkemeye, notere gittiğine dikkati çeken Turhan, şunları kaydetti:

"Başları her sıkıştığında ya mahkemeye ya notere, oda yetmezse yeni bir adres buldular Pensilvanya'ya gidiyorlar. Biz ne IMF'ye ne Pensilvanya'ya, ne mahkemeye ne de notere gideceğiz. Biz millete gideceğiz. Biz halkımızın vekaletine talibiz. 7 Haziran'da AK Parti deyin yeni Türkiye'yi hep birlikte kuralım.

Bu seçimde anayasayı değiştirecek, Türkiye'nin makus talihini artık bir daha geri dönülmeyecek şekilde değiştirecek gücü bulursak, milletin önünü kesemeyeceklerdir. İnşallah milletimiz şahlanarak hem 78 milyon vatan evladının, 2 milyarı bulan İslam ümmetinin dahası dünyada sahipsizlerin ve bütün mazlumların hamisi ve sahibi olacağız. Bunun için en kritik dönemeç önümüzdeki seçimlerdir. Türkiye'nin siyasi tarihinde AK Parti gibi 10 seçimde milletin desteğini alan böyle bir parti yok. Milletimizin bu desteği ile toplumsal sözleşmemizi hayata geçireceğiz. Yeni anayasamızı yapacağız. Gücünü sadece milletten alarak, millet iradesinin üzerine hiçbir ipotek ve ve vesayet kabul etmeden, vesayetçilerle pazarlık etmeden işimiz hizmet, gücümüz millet diyerek daha güzel günlere hep beraber yürüyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement