Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya milletvekili adayları, kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

22.04.2015 15:34

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya milletvekili adayları, kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Öznur Çalık, milletvekili adayları Taha Özhan ve Bayram Taşkın ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Ferhadiye, İstiklal, Saray, İzetiye ve Cevherizade mahallelerinde, vatandaşlarla bir araya gelerek ve sorunlarını dinledi.

Çalık ve beraberindekiler, daha sonra, Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında Çalık, seçime güçlü bir şeklide girdiklerini belirterek, "Biz sizin hizmetinizdeyiz. Sonuna kadar emrinizde olmaya devam edeceğiz. Malatya için 6-0 istiyoruz. Büyük oyunu bozmak için bir oyun bile çok büyük önemi var" ifadelerini kullandı.

Taha Özhan ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaset skandalıyla genel başkan olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu önce biraz Baykal olmaya çalıştı ama o çok kısa sürdü. Ardından biraz Ecevit olmaya çalıştı, o da pek tutmadı. Tayyip Erdoğan olmayı hayal bile edemedi. Ahmet Davutoğlu olmayı zaten düşünemiyordu. Sonunda döndü dolaştı Cem Uzan olmaya karar verdi. Sizin bunları ciddiye alacağınızı zaten düşünmüyorum. Ama sorarlarsa söylersiniz, meseleyi basit anlatmak için iki tane kelime 'Cem Uzan'. Cem Uzan seçimlerde baraj altı kalmış ve sahneden çekilmişti. CHP bu seçimde değilse de önümüzdeki süreçte yeni Türkiye'ye adapte olamadığı sürece, bir şekilde tarihinden, siyasetinden, bu milletin sırtından ve sahneden silinecektir. Buna inancımız tamdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement