Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, seçim çalışmalarına devam ediyor.

25.04.2015 15:25

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Konuk, Ayrancı ve Kazımkarabekir ilçe teşkilatlarını ziyaret sırasında AK Parti'nin uzun yıllar boyunca verdiği mücadele sonucunda önemli mesafe aldığını söyledi.

Genel seçimlerin öneminin büyük olduğunu ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"Ülkemizin geldiği noktanın, 10 yıl önce hayalinin bile yapılması mümkün değildi. Ancak Türkiye için, milletimiz için, bizim 'dur' noktamız yok. Her an daha ileriye gidebilmek adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Anadolu'nun en büyük şansı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'dur. Başbakanımız Anadolu'nun evladı. Bundan dolayı önemli bir sorumluluk hissediyor. Eğer vereceğimiz oylarla Başbakanımıza yardımcı olursak, inanın Anadolu çok daha güzel noktalara ulaşacak."

"Yeni Türkiye'nin temeli atıldı"

Şeker ise AK Parti'nin artık ülke içi sorunlarını çözmede önemli mesafeler aldığını belirterek, "12 yıllık zorlu bir mücadelenin ardından Yeni Türkiye'nin temeli atılmış oldu. Ülke olarak şimdi geldiğimiz noktaya baktığımızda görüyoruz ki, dünya ülkeleri arasında ciddi bir değerimiz var. Dünyada söz sahibi olan ülkeler arasında biz de yerimizi aldık" diye konuştu

Ziyaretlere, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement