Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, genel seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçesinde, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

27.04.2015 12:28

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, genel seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçesinde, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Ağbaba, Doğanşehir ilçesine bağlı Gözene, Kuyulu, Kömekavak, Suçatı mahallelerini ve Yeşilyurt ilçesine bağlı Örnekköy ile Görgü mahallelerini ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü.

Ziyaretlerde konuşan Ağbaba, CHP'nin seçim beyannamesinin Türkiye'nin gündemini belirlediğini belirtti.

Kayısıya alan bazlı destek vereceklerini ifade eden Ağbaba, şunları kaydetti:

"Fındığa, çaya alan bazlı destek veriliyorsa Malatya'daki yoksul kayısı üreticilerine de alan bazlı destek vereceğiz diyoruz. Malatya'nın su problemini çözeceğiz diyoruz. 30 yaşına kadar tarımla uğraşan herkesin primlerini devlet ödeyecek. Çiftçilerin borçlarını sileceğiz diyoruz, çiftçi borçlu kalmayacak. Bizim iktidarımızda, üretilen ürünlerin fiyatını üretmeden bileceksiniz. Genel başkanımız, '100 günde bunları gerçekleştiremezsem istifa ederim' diyor. Bunu, iktidara aday Kemal Kılıçdaroğlu söylüyor. Bu projelerimizi gerçekleştireceğiz."

Ziyaretlere, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP milletvekili adayları Hulusi Porgalı ve Berna Karadaş ile Tunceli'ye bağlı Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement