Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Dodurgalılar Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'ni ziyaret etti.

29.04.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Dodurgalılar Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'ni ziyaret etti.

Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, sosyal yardımlaşma vakıfları vasıtasıyla fakir fukaraya yardım yaptıklarında muhalefetin kendilerine çamur atmaya başladığını belirterek, "Bu memlekette mağdur kalmış ne kadar kesim varsa, bunların hiç sahibi yoktuk. Biz bunlara sahip çıkmak için sosyal yardımlaşmayı kurduk ve trilyonlarca para aktardık. Muhalefet bize 'kömürcüler, makarnacılar' diyerek eleştirdi. Şimdi de kendileri 'aç açıkta kimseyi bırakmayacağız' demeye başladılar" dedi.

Türkiye'de hizmetlerin sırasıyla yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Yola çıktığımız günden itibaren puanlarımız her seçim artarak devam ediyor. Bu partiyi milletin içinden çıkanlar kurdu ve hizmetlerin yapılmasına da millet vesile oldu. Bizim hedeflerimiz, projelerimiz ve memlekete sevdamız var. Bu millete hizmetkar olmak amacıyla yola çıktık, sizin desteğinizle devam ediyoruz. Muhalefet etmenin kime kar sağladığı var, bu zaman kadar. Bilecik'ten 2 milletvekili seçeceğiz ve yapmış olduğumuz hizmetleri ikiye katlayacağız. Artık duygusallığı bir kenara bırakalım, mantıklı bir şekilde hizmete oy verelim."

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement