Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları Gökçen Özdoğan Enç, Hüseyin Samani ve Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını sürdürdü.

20.10.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili adayları Gökçen Özdoğan Enç, Hüseyin Samani ve Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında Kemer ve Muratpaşa ilçelerinde ev, işyeri ve polis merkezlerini ziyaret eden Gökçen Özdoğan Enç, buralarda yaptığı konuşmalarda, AK Parti olarak her zaman gençlerin, işçilerin, emeklilerin, yaşlıların, kadınların ve esnafın yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini bildirdi.

AK Parti'nin özellikle gençlere büyük önem verdiğini kaydeden Enç, yeni dönemde gençlere ve kendi işini kurmak isteyenlere verilmesi planlanan destekler hakkında bilgi verdi.

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Finike'de Kapıçay Barajı ile Akmaz Yapraklı Dereleri Taşkın Kontrolü Tesislerinin temel atma törenine katılan Hüseyin Samani de suyun önemine işaret ederek, "Allah suyu vermiş, bize düşen o suyun önüne bent kurup, insanlığın, bitkilerin, hayvanların, ağaçların hizmetine sunmak. Bunu yapabilirsek buradaki yaşamı sürdürmüş oluruz. Bunu yapabilirsek insanımızın kalkınmasını sağlamış oluruz" dedi.

Türkiye'de baraj ve sulama yatırımları ile ciddi düzeyde su tasarrufu sağlandığını anlatan Samani, "Bundan 12 yıl öncesine bakıldığında Antalya'da 2 baraj, 7 gölet vardı. Bugün ise bitenler, inşaatı devam edenler ve proje aşamasında olan 9 baraj, 51 gölet toplam 60 adet sulama yatırımı yapılmıştır" diye konuştu.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Alanya Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Sena Nur Çelik de sanayi esnafla sohbet etti. 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkede meydana gelen gelişmelerin, siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardığını ifade eden Çelik, hükümet oluşumuna katılmayan ve koalisyon görüşmelerini çıkmaza sokan muhalefete 1 Kasım seçimlerinde en güzel cevabın millet tarafından verileceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement