Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Erzurum milletvekili adayları Orhan Deligöz ve Mustafa Ilıcalı ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

21.10.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum milletvekili adayları Orhan Deligöz ve Mustafa Ilıcalı ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ilıcalı, seçim çalışmaları kapsamında Tortum ilçesindeki esnafları ve köyleri ziyaret ederek, halkın sorunları hakkında bilgi adı.

Tortum Meslek Yüksek Okulu'nu da ziyaret eden Ilıcalı, okul yanında kullanılmayan iki lojmanın derslik haline getirilmesi talebini yetkililere iletip gereken çalışmaların başlatılacağını söyledi.

"Biz kardeşiz"

Milletvekili adayı Orhan Deligöz de seçim çalışmalarına Şenkaya ilçesinde devam etti.

AK Parti Akşar mahalle teşkilatını ziyaret eden Deligöz, esnaf ve ilçe halkıyla da sohbet etti.

Deligöz, halkla buluşmasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 13 yıllık AK Parti iktidarında sergilediği gelişmeye dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Bugün geriye baktığımız zaman bir eski Türkiye var bir de yeni Türkiye. Eski Türkiye'yi hepimiz hatırlıyoruz. Yokluk, yolsuzluk, yoksulluk, harabe kentler, yolu izi yok köyler, dibe vurmuş ekonomi, kapanan işyerleri ve nice huzursuzluklar. 13 yıl önce AK Partimizin kurucusu, başbakanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara gelmesi ve yeni Türkiye'nin temellerini atmasıyla ak bir sayfa açarak ülkeye, huzur başta olmak üzere bütün alanlardaki yenilik ve yatırımlarla kara tabloyu ak bir tabloya çevirdi. Burada ak kadroların yaptığı hizmetleri anlatmaya kalkışsak günlerce sürer. Bu vesileyle yeni Türkiye'yi daha ileri ve süper güç yapma yolunda yeniden ak kadroları göreve taşımak gerekir. Bu da ancak sizlerin teveccühüyle mümkündür. Siz değerli halkımızın yeniden istikrar ve huzuru seçeceğinizden eminiz."

"1 Kasım seçimleri hak ile batıl mücadelesinin adıdır"

Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu ise seçim çalışmaları kapsamında Çat ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretinde yaptığı konuşmada 1 Kasım seçiminin, hak ile batıl mücadelesinin adı olduğunu ifade eden Taşkesenlioğlu, "Bir kardeşiniz olarak sizlerin dualarına ihtiyacım var. Dil, ırk ayrımı yapmadan takvada buluşmak tek arzum. Şimdi birlik zamanı" ifadelerini kullandı.

Taşkesenlioğlu, 7 Haziran seçiminin ardından yaşanan gelişmelere de işaret ederek, bu süreçte AK Parti'nin Türkiye'deki siyasi istikrar, huzur ve kalkınmayı sağlayacak tek parti olduğunun anlaşıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement