Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğünden istifa eden Recep Kaymakcan, AK Parti Çorum İl Başkanlığına milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

17.02.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğünden istifa eden Recep Kaymakcan, AK Parti Çorum İl Başkanlığına milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

AK Parti İl Başkanlığında basın açıklamasında bulunan Kaymakcan, konuşmasına Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın ailesine başsağlığı dileyerek başladı.

Yeni bir başlangıç için yola çıktığını ifade eden Kaymakcan, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun hedef olarak gösterdiği kültür ve medeniyet restorasyonunun gerçekleşmesi için gençlerin bu vizyona uygun yetişmeleri gerektiğine inanıyorum. Üniversite hocalığı, sivil toplum çalışmaları ve bürokrasi sürecinde eğitim ve gençlerle ilgili elde ettiğim deneyimi yeni Türkiye yolunda yeni kültür ve medeniyet vizyonunu milletvekili olarak siyasi alana taşıyarak memleketime aktarmak istiyorum" dedi.

Kaymakcan, konuşmasının ardından başvuru belgelerini İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan'a teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement