Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, partisinin genel seçimlerde ipi göğüslemesi için hep beraber çalışacaklarını bildirdi.

23.02.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, partisinin genel seçimlerde ipi göğüslemesi için hep beraber  çalışacaklarını bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Burdur milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunan kardeşleri olduğunu, güçlü ve yeni Türkiye yolunda millete ve ülkeye hizmet sevdasıyla yola çıkanları kutladığını kaydetti.

Siyasetin uzun soluklu, uzun ince bir yol olduğunu ifade eden Özçelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti'de siyaset yapmak bir kutlu davanın yolculuğudur. Bu yolda samimiyet, hasbilik, bağlılık, ehliyet ve liyakat önem arz etmektedir. Aday adayı kardeşlerimizin bu kutsal göreve bizden daha layık oldukları ve bizden daha iyi ve güzel hizmet ve yatırımlar yapacaklarına inancım tamdır. Adaylar belirlendikten sonra aday olamayan arkadaşlar, AK Parti'mizin başarısı için kol kola, omuz omuza birlik içinde asıl sınavını vermiş olacaklardır. Türkiye Partisi AK Parti'nin bu genel seçimlerde de ipi göğüslemesi için hep beraber seçim çalışmalarında bulunacağız."

Özçelik, Burdur'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu sevindirmek için en iyi sonuç olan 3 milletvekilliğini de almaya gayret edeceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement