Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Alaattin Parlak, partisinin Kulp, Kayapınar, Hani, Kocaköy ve Bağlar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

24.02.2015 11:46

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Alaattin Parlak, partisinin Kulp, Kayapınar, Hani, Kocaköy ve Bağlar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Beraberindeki partililerle birlikte ilçe teşkilatı yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunan Parlak, çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Aday adayı olma nedenlerini çözüm süreci, yeni Türkiye, paralel yapı ile mücadele, yeni anayasa ve başkanlık sisteminin hayata geçirilmesi olarak sıralayan Parlak, 7 Haziran'daki seçimin hayati öneme sahip olduğuna dikkati çekti.

2014'teki yerel seçimlerde AK Parti'den Bağlar Belediye Başkan adayı olduğunu anımsatan Parlak, "Geçen yılki seçimlerde değerli Bağlarlı hemşehrilerimle müthiş bir bağ kurduk ve AK Pati'nin oylarını dikkat çekici bir biçimde arttırdık. Yine aynısını yapacağız" dedi.

"AK Parti şahıslar ötesi ve bütün insanlığın umut bağladığı bir siyasi harekettir" diyen Parlak, şunları kaydetti:

"Bu süreçte aday olsak da olmasak da, Bağlar Belediye Başkan adayı olduğumuzda yaptığımız çalışmalarda gösterdiğimiz performansın daha fazlasını göstererek mücadeleye, çalışmalara maddi ve manevi katkı sağlamaya devam edeceğiz. Hangi kardeşimiz aday gösterilse gösterilsin onlarla birlikte sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy dolaşıp, biz aday olmuşuz gibi çalışacağız. Çünkü AK Parti şahıslar ötesi ve bütün insanlığın umut bağladığı bir siyasi harekettir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement