Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Kütahya'dan 54 aday adayının başvuruda bulunduğunu bildirdi.

27.02.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Kütahya'dan 54 aday adayının başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Çetinbaş, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, milletvekili adayı olacak isimlerin belirlenmesi için gerekli kriterlerden birini de temayül yoklaması olduğunu belirtti.

Yoklamanın, 1 Mart Pazar günü gerçekleştirileceğini belirten Çetinbaş, şöyle konuştu:

"AK Parti 'Birlik İçinde Yeni Türkiye' sloganıyla Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde, gireceği 7 Haziran genel seçimlerinden de inşallah yüzünün akıyla açık ara oy farkıyla birinci parti olarak çıkacak. Türkiye'nin partisi olmaya devam edecektir. Yerel düzeyde Kütahya'da seçime giren tüm partilerin aldığı oy sayısından fazla üyeye ve tüm ilçe, belde ve mahallelerinde en başarılı ve sağlam teşkilatlanmaya sahip olan AK Parti Kütahya Teşkilatımıza 54 milletvekili aday adayımızın rekor bir başvuru oldu. Milletvekili adayı belirlemede ilk adım ve kriter olan temayül yoklamasını, 1 Mart Pazar günü Çınar Otel Düğün Salonu'nda büyük bir coşku ile AK Parti'ye yakışan güzellikte gerçekleştireceğiz."

Çetinbaş, seçimlerde 4 milletvekilliğin tamamını almayı hedeflediklerini dile getirerek, aday adaylığı başvurusunda bulunanlara da teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement