Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Seçim çalışmalarını Tire'de sürdüren AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, vatandaşlara istihdam müjdesi verdi.

06.05.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını Tire'de sürdüren AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, vatandaşlara istihdam müjdesi verdi.

Dağ, pazar yerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi, AK Parti'nin projelerini anlattı.

Projeleri içerisinde Tire Organize Sanayi Bölgesi'ne (TOSBİ) 30 yeni işyerinin açılacağını, böylece 3 bine yakın vatandaşın burada istihdam edileceğini açıklayan Dağ, şunları söyledi:

"İlçede ulaşım ve alt yapı sorunları var. Sorunların çözümü için mücadele edeceğiz. Buraya yapılacak olan yatırımların ardından işsizliğin kalmayacağını düşünüyoruz. Bölgemiz süt üretiminde Türkiye'de 1. sırada. Üreticimizle ve sanayicimizle birlik olup markalaşmaya çalışacağız."

"İzmir'i kimsenin ağlatmaya hakkı yok"

Selçuk ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir milletvekili adayı Ozan Ceyhun, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ile bir araya geldikten sonra Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti'nin halk ile iç içe olduğunu anlatan Ceyhun, CHP'nin halktan kopuk olduğunu ve bunun sıkıntısını yaşadığını gözlemlediklerini ifade etti.

İzmir'in yerel yönetimler konusunda "ağlar" durumda olduğunu savunan Ceyhun, "Vasat yerel yöneticilerin elinde kentler de ağlar. Görüyorum ki İzmir de ağlıyor. Nasıl ağlamasın! Üstelik 'hükümet desteği yok' söylemleri ile avutulmak bir kentli için çok daha acı. İzmir, zengin öz kaynaklarına rağmen Türkiye'nin en kötü yerel yönetim modellerinden biri konumuna gelebiliyor. Bu güzel kenti ağlatmaya kimsenin hakkı yok" diye konuştu.

Ceyhun,  daha sonra Meryem Ana Kilisesi Başrahibi Padre Mahcek ile Selçuk Cemevi ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement