Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Fethiye ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

25.05.2015 12:45

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Fethiye ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Aksazlar Koyu'ndaki toplantıda konuşan Özyer, AK Parti'nin sosyal hizmet ve sağlıkta yaptığı hizmetleri anlatıp Muğla'da daha büyük siyasi güç için destek istedi.

Muğla'nın dışarıdan bakıldığını çok gelişmiş bir il olarak gözüktüğünü dile getiren Özyer, "Muğla, Ankara'dan hak ettiği desteği ve yatırımı alamıyor. Seçim çalışmalarımız kapsamında gittiğim yerlerde görüyorum ki bazı belediye başkanları sürekli siyaset yapıyor. Halbuki görevlerini tam olarak yapsalar, üretip gönderdikleri projelerin arkasında durup takip etseler kendileri de bu iktidarın hizmet sevdalısı olduğunu görecekler" dedi.

Geçen dönemlerde çok zor şartlar ve imkansızlıklar içerisinde hizmet sağlamaya çalıştığını kaydeden Özyer, geriye baktığında hayırlı işler yaptığına inandığın söyledi.

Herkesin gönlünde bir siyasi parti olduğunu, bu kez hep beraber Muğla'ya Ankara'dan hizmetin akması açısından el ele verilmesini isteyen Özyer, şöyle devam etti:

"Anket sonuçlarına baktığımızda AK Parti tekrar iktidar çıkıyor. İçerisinde bulunduğumuz dönemde sağlık ve eğitim sektörlerinde Avrupa'nın en üst düzey ülkeleri arasında yer alıyoruz. Elbette Türkiye'de eksiklikler de vardır. Özellikle önümüzdeki dönemde öncelikli çalışmamız hukuk reformunu düzeltmek olacaktır. Seçim çalışmalarımız kapsamında Muğla ve ilçelerini gezdiğimizde görüyoruz ki en büyük sorun işsizlik. Muğla gibi turizm, tarım ve ticaret ile en zengin illerden birinde bu kadar işsizlik boy gösterirken kırsal bölgelerdeki illerimizi düşünemiyorum. Bu sorunları el ele verip çözeceğiz."

Hasan Özyer, bazı mahallelerde bazı belediyelerden muhtarlara baskı yapıldığı yönünde duyumlar aldıklarına işaret ederek, "Hiç kimse AK Parti'ye veya diğer siyasi bir partiye oy verin veya vermeyin diye tehdit edemez. Özellikle muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesinden çekiniyor. Bana veya başka birisine oy verirseniz size yine Büyükşehir Belediyesi hizmet vermek zorunda" diye konuştu.

"Benim milletvekili olup olmamam çok önemli değil.  Önemli olan Ankara'ya güçlü bir şekilde gitmemizdir" diyen Özyer, şunları kaydetti:

"Fethiye'nin değerlerini yükseltecek kruvaziyer iskele, yat yanaşma yeri, yat çekek yeri, teleferik projesi, Ölüdeniz'in arıtma ve kanalizasyon projeleri bugüne kadar bekledi. Bunların hayata geçirilmesi için çaba göstereceğim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement