Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Güncel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Burdur Milletvekili adayı Reşat Petek, sorunları kökten çözmenin yolunun güçlü bir iktidar ve başkanlık sistemi olduğunu bildirdi.

25.05.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Burdur Milletvekili adayı Reşat Petek, sorunları kökten çözmenin yolunun güçlü bir iktidar ve başkanlık sistemi olduğunu bildirdi.

Bucak ilçesindeki bir dinlenme tesisinde orman işçileriyle bir araya gelen Petek, partisinin anlayışında sadece hükmeden değil, "kerim devlet anlayışı" bulunduğunu söyledi.

Bu anlayışın vatandaşların ihtiyaçlarını bildiğini, karşıladığını ve milletin yanında yer aldığını anlatan Petek, "Devletimiz bu anlayıştan uzaklaştırılmıştı. Kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan bu anlayışı yeniden hayata geçirmek için vesayetçilerle mücadele etti. Sosyal devlet anlayışını adalet çerçevesinde hayata geçiren ve kalkınmayı sağlayan bir devletimiz var, şükürler olsun" dedi.

Petek, hukukun insani değerlerle ve yaradılışla ilgili olduğunu kaydetti.

İngiltere ve Mısır'daki insanların hukuk ihtiyaçlarının aynı olduğuna dikkati çeken Petek, şöyle konuştu:

"Ama kanun deyince iş değişir. Kanun her zaman hukuka uygun olmayabilir. Kesintisiz eğitimle ilgili bir kanun vardır ama bunun hukuka uygunluğu tartışılabilir. Bizim kararlarımız da isabetsiz olabilir, yanlış olabilir. İşte STK'ların görevleri, bu aşamada uygun bir dille uyarmaktır. Aksi taktirde görevimizi yapmamış oluruz. Ormancıların sorunlarını en iyi içinde olanlar bilir. Sorunları bir milletvekili tek başına çözemez. Sorunları kökten çözmenin yolu güçlü bir iktidar ve başkanlık sistemidir."

Petek daha sonra, orman işçilerinin sorunlarını dinledi.

Toplantıya AK Parti Burdur il Başkanı Ömer Bütüner ile AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal da katıldı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement