Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP İl Başkanı Ali Özdemir, "Türkiye'nin tek kurtuluş umudu, adaletsizlik ve zulme karşı demokratik ve dimdik duruşuyla daha da güçlenen Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

22.09.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İl Başkanı Ali Özdemir, " Türkiye'nin tek kurtuluş umudu, adaletsizlik ve zulme karşı demokratik ve dimdik duruşuyla daha da güçlenen Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

Özdemir, partisinin il başkanlığında düzenlenen milletvekili adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerine katıldıkları milletvekili adaylarıyla yollarına devam edeceklerini söyledi.

7 Haziran'da ortaya konulan millet iradesinin bir tarafa bırakılarak yeniden erken seçime gidildiğini savunan Özdemir, şöyle konuştu:

"Bizler Türkiye'nin içine çekilmeye çalışıldığı ayrıştırıcı ve kirli savaş ortamında, yüreğimiz kan ağlasa da asla kardeşlik ve mücadele yolundan ayrılmadan dimdik ayakta duracağız. İnanıyorum ki ülke, yaratılan kargaşa ortamıyla siyasi güç elde etmek isteyenlere asla izin vermeyecektir. Türkiye'nin tek kurtuluş umudu, adaletsizlik ve zulme karşı demokratik ve dimdik duruşuyla daha da güçlenen Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bizler inadına barış, inadına kardeşlik diyoruz."

"Desteğe ihtiyacımız var"

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ise 1 Kasım seçimlerinde "Önce insan önce Türkiye" sloganıyla oy artışı sağlayacaklarına inandığını kaydetti.

Burdur'dan iki milletvekili çıkarmaya yakın partinin kendileri olacağını belirten Göker, şöyle konuştu:

"İyi çalışırsak bunu başaracağız. Elbette bu süreçte ciddi anlamda emek ve desteğe ihtiyacımız var. Zira merkezi irade, partileri ekonomik olarak baskı altında tutabilmek için bu dönem mali bütçeden seçim yardımı yapmıyor. Biz, MHP ve HDP kendi yağımızla kavrulacağız. İktidar partisini anlatmama gerek yok, hepimiz bunu gayet iyi biliyoruz."

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise zor ve yorucu bir süreçten geçtiklerini, ancak ilkeleri ve ideolojisi olan insanlar için yılmanın ve vazgeçmenin söz konusu olmadığını vurguladı.

Görevleri doğru tanımlayıp doğru yapabilmeleri durumunda vatandaşların kendilerini anlayacağını dile getiren Ercengiz, "Biz yerel yönetimde yediden yetmişe, yoksulundan varlıklısına, çocuğundan gencine, ihtiyarına, öğretmenine, avukatına, işsizine ve emeklisine kadar her kesime sosyal demokrat anlayışla hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Vatandaşımız bunu takdir edecektir" dedi.

Toplantıya CHP Burdur milletvekili adayları Kadir Koç ve Okan Kurd da katıldı. Toplantı sonunda CHP İl Yönetimi ve milletvekili adayları salı pazarına giderek seçim çalışması yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement