Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Volkan Bozkır, 1 Kasım seçimlerinde alınacak sonuçlarla Türkiye'nin özlediği barış ve kardeşlik ortamına kavuşması temennisinde bulundu.

15.10.2015 14:45

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Volkan Bozkır, 1 Kasım seçimlerinde alınacak sonuçlarla Türkiye'nin özlediği barış ve kardeşlik ortamına kavuşması temennisinde bulundu.

Bozkır, seçim çalışmaları kapsamında, Payas ve Antakya'da partililerle bir araya geldi.

Hatay'da gerçekleştirilen çalışmaların oldukça geniş bir kitleye hitap etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkır, özelde Hatay'da genelde ise Türkiye'de başarı çıtasını yükselteceklerini, uygulanan programlı çalışma dahilinde başarının geleceğine inandığını belirtti.

Seçim çalışmalarının olumlu geçtiğini ifade eden Bozkır, şöyle devam etti:

"Hatay'ın mozaiğini oluşturan, tüm mahallelere rahatça ulaşmamızı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde alınacak sonuçlarla Türkiye özlediği barış ve kardeşlik ortamına kavuşur."

Bozkır, Hatay'da gerçekleştirilen sandık bazlı çalışmalar hakkında İl Başkanı Ahmet Atıç'tan bilgi aldı.

Bozkır'ın programlarına AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Adem Yeşildal ile AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement