Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Mersin milletvekili adayları, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarına devam ediyor.

17.10.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin milletvekili adayları, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, Erdemli'de sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Kumkuyu ve Ayaş Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını belirten Tezcan, "Bu dönem, milletimizin uzun süredir beklediği değişim ve dönüşümlerin sağlanması için sağlam bir siyasi zemin oluşturmuş, devletle milleti yeniden buluşturmuş ve bütünleştirmiştir. Yeni Türkiye, insanı merkeze alan, özgürlük alanlarının genişletildiği, tabuların yıkılıp yasakların kaldırıldığı, daha demokratik, her alanda kaliteye odaklanmış bir dönemi ifade etmekte" diye konuştu.

Çalışmalarını Tarsus'ta sürdüren Ali Cumhur Taşkın da galericiler esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Daha sonra Tarsus Orman İşletmesi'ndeki fidanlık çalışanlarıyla bir araya gelen Taşkın, AK Parti seçim beyannamesinde ekonomi ve sanayiyle ilgili yer alan vaatleri anlattı.

Girişimciliğin yeni Türkiye'nin ekonomi anlayışının temellerinden birisi olduğunu belirten Taşkın, girişimciliği bireysel bir inisiyatif ve tutum olmanın ötesinde toplumsal ortamın ve izlenen politikaların bir sonucu olarak gördüklerini kaydetti.

Milletvekili adayı Hacı Özkan ise Mezitli'deki seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. Tece ve Viranşehir'de mahalle toplantılarına, Kuyuluk ve Yeni Mahalleleri'nde ise ev toplantılarına katılan Özkan, AK Parti olarak 2002'den bu yana yaşanan büyük demokratik dönüşümünün oluşturduğu siyasi tecrübe ve olgunluk sayesinde, yönetimde bir boşluk ve istikrarsızlık ortaya çıkmasına izin vermediklerini aktardı.

Toroslar ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Zeynep Gül Yılmaz da ev toplantılarına katıldı. AK Parti seçim beyannamesinde aile ve sosyal politikalarla ilgili yer alan vaatleri ve projeleri anlatan Yılmaz, 1 Kasım'dan AK Parti hizmetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement