Genelkurmay Çinlilerle İlgili Açıklama Yaptı. - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Çinlilerle İlgili Açıklama Yaptı.

Teröristlerin Şemdinli'de sınır güvenliği birimine yönelik taciz ateşi karşılık bulunca kesildi.

26.08.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teröristlerin Şemdinli'de sınır güvenliği birimine yönelik taciz ateşi karşılık bulunca kesildi.

TSK'nın internet sitesinde verilen bilgiye göre dün gece 22.30'da Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Kara Kuvvetleri 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı Durak Üs Bölgesinden, hudut emniyeti için görevlendirilen bir unsura, Hakkari/ Şemdinli Çatalca Köyü Erdemli Mahallesi bölgesinde, uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.

Açılan taciz ateşine güvenlik birimleri tarafından anında karşılık verildi. Yapılan karşı ateşlerden sonra taciz ateşi kesildi.

Olayda, herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

-ÇİNLİLERİN KAÇIRILMASINA AÇIKLAMA-

TSK 24 Ağustos gecesi saat 21.00 sularında meydana gelen Çinli işçilerin kaçırılması olayıyla ilgili açıklamasında ise "Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Şırnak/ Silopi Görümlü Beldesinde bulunan özel bir Termik Santraline roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan silahlı saldırı olayı esnasında, anılan santralde çalışan Çin uyruklu üç şahıs kaçırılmıştır.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca 25 Ağustos 2014 günü, olay yerinde yapılan incelemede, patlamamış bir adet roketatar mühimmatı bulunmuştur. Mühimmat Cumhuriyet Savcısının talimatı ile bulunduğu yerde imha edilmiştir" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Çinlilerle İlgili Açıklama Yaptı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement