Göksu Esgevliler ile Piknikte - Son Dakika
Güncel

Göksu Esgevliler ile Piknikte

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yaklaşık 5 bin ESGEV öğrencisi ile piknikte buluştu.

20.06.2014 10:26

Esenler Belediyesi Gençlik ve Bilgi Evleri'nin (ESGEV) Oruçreis, Turgutreis ve Birlik Mahalleleri'nde bulunan şubeleri, sıcakların gelmesi ve okulların tatile girmesiyle birlikte soluğu Göktürk'te aldı. Esenler Belediyesi'ne ait Göktürk'te bulunan piknik alanına anneleriyle birlikte katılan öğrenciler, eğlenceli bir gün geçirdiler. Belediyenin tahsis ettiği otobüslerle piknik alanına gelen yaklaşık 5 bin öğrenci, hep birlikte piknik yaptı, oyunlar oynadı.

3 ŞEY İSTİYORUZ

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, piknikçilerle Göktürk'te bir araya geldi. Öğrencilerin coşkulu alkışları eşliğinde bir konuşma yapan Göksu, "Bizim çocuklarımızdan istediğimiz 3 şey var: Çalışkan olmak, adam gibi adam olmak ve vatanını – milletini satmayan insanlar olmak" dedi. ESGEV'in çalışmalarının yeni dönemde de hızla devam edeceğini belirten Göksu, açılacak 2 gençlik merkeziyle gençlere yönelik daha da artacağını söyledi.

ÖĞRENCİLERDEN TÜRK KAHVESİ

Başkan Göksu, konuşmasının ardından öğrencilerle ve anneleriyle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi ve sohbet etti. Öğrencilerle piknik yapan Göksu'ya öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları Türk kahvesi ikram ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu Esgevliler ile Piknikte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement