Gorazde Heyeti Bosna Sancak Derneği'ni Unutmadı. - Son Dakika
Güncel

Gorazde Heyeti Bosna Sancak Derneği'ni Unutmadı.

Gaziemir Belediyesi'nin 18. 23 Nisan uluslararası çocuk şenliğine gelen Gorazde Belediyesi başkan yardımcısı Muammer Stovrag ve 10 kişilik meclis üyesi grubu Bosna Sancak Derneğini ve hemşerilerini unutmadı.

25.04.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dernek Başkanı Abdullah Gül öncelikle Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını uluslar arası etkinlik düzeyinde kutlanarak dünya barışına taşıyarak bu bayramın çocuklar üzerinden tüm dünyaya yayılmasını sağladığı için çok teşekkür etti.Bu vesileyle Bosna Sancak Derneğini ziyaret eden Gorazde delegasyonuna kültürel çalışmalar ile ortak çalışma konusunda iş birliği yapmak için Bosna Sancak Derneğinin her konuda ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini ifade eden dernek Başkanı Abdullah Gül İzmir de onları unutmayan kardeşlerinin olduklarını belirtti.

Gorazde Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Stovrag İzmirde çok sayıda Bosna ve Sancağa unutmayan Boşnağın yaşadığını görmekten çok memnun olduklarını Bosna Sancak Derneğin çatısında toplanarak yaptıkları çalışmalardan dolayı dernek başkanı Abdullah Gülü kutladı.

Dernek başkanı Gül Bosnanın Boşnakların annesi Sancağın ise Oğlu olduğunu Anne ve oğulun ayrılmasının söz konusu olmayacağını bu birlikteliğin sonsuza dek Türkiye Cumhuriyetinin önderliğinde yaşatılacağını ifade etti.
Dernek Başkanı Gül ziyaretin anısına sayın Stovrag'a İzmirin sembolu olan saat kulesi tablosunu hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gorazde Heyeti Bosna Sancak Derneği'ni Unutmadı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement