Gosbab 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gosbab 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Asistanlar Birliği (GOSBAB) 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda Emine Demirel başkanlığa seçildi.

12.04.2015 16:03

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Asistanlar Birliği (GOSBAB) 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda Emine Demirel başkanlığa seçildi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurulda konuşan GOSBAB Onursal Başkanı Aytaç Şenyıl, fikri temeli 20 yıl önce atılan birliği 2 yıl önce kurduklarını anımsatarak, birliğin Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi.

Birliğin kuruluş aşamasında  başkanların 2 yıl görev yapacağının daha önce de paylaşıldığını ifade eden Şenyıl, "Bu anlamda herhangi bir veda durumu söz konusu değil. Aksine daha çok işin içindeyim. Birliğimizin her geçen sene daha fazla genişlemesi benim için en büyük mutluluk olacaktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından yapılan oylamada, Emine Demirel başkan seçildi.

Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitim ve sosyal alanda faaliyetler yapacaklarını vurgulayarak, hem yöneticilerin hem de üyelerin birliği en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gosbab 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement