Gümrükçüoğlu Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Gümrükçüoğlu Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Gümrükçüoğlu Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr.

14.04.2013 13:13

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Trabzon'un en işlek caddelerinden olan Kahramanmaraş esnafını ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın istek ve sorunlarını dinledi.

Başkan Gümrükçüoğlu ziyaret ettiği esnafa kendisinden herhangi bir istekleri olup olmadığını ve belediyenin hizmetleri ile ilgili eleştirilerini sordu. Dile getirilen istek, öneri ve sorunları tek tek not alan Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzonlulara hizmet bizim için en büyük onur ve şeref.

Belediye başkanlığı insana onur verecek bir hizmet. Çünkü topraklarında, babanın, annenin seni yetiştirdiği yere hizmet ediyorsun. Yarın bugün ölüp gittiğin zaman az hizmet etmiş, çok hizmet etmiş olabilirsin ama o hizmet gayreti içindeysen o hemşehrin seni unutmaz. 'Allah rahmet eylesin' der, bu da yeter" dedi.

Ziyaretlerden oldukça memnun kalan vatandaşlar, "Sizleri görünce mutlu oluyoruz. Moralimiz yerinde oluyor. Trabzon için yapılanlardan memnunuz. Başarılarınızın devamını diliyoruz" şeklinde konuştular.

Başkan Gümrükçüoğlu ziyarette özellikle Çömlekçi Kentsel Dönüşümü ile ilgili sorulara muhatap oldu. Çömlekçi Kentsel Dönüşümü'nün başladığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un dev kentsel dönüşüm projelerinden olan Çömlekçi'de hak sahiplerine bugüne kadar 12 milyon TL ödendiğini kaydetti. Gümrükçüoğlu, ada ada yapılacak Çömlekçi Kentsel Dönüşümü'nde 22 bin metre karelik birinci adada ödemelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Gümrükçüoğlu ayrıca bölgede otopark kapasitesinin daha da artırmak katlı otoparklar yapacaklarını kaydederek, "Tanjant yolu üzerinde Hacı Kasım Camii karşısında hazine adına kayıtlı olan arsayı Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 1.5 milyon TL'ye devraldık. Arsanın yanında bulunan küçük diğer arsaları almak için hak sahipleri ile görüşmelerimizi sürüyor. Bunun yanında Belediyemizin eski imar müdürlüğü hizmet binası olarak kullandığımız Kemerkaya Mahallesi'ndeki arsayı katlı otopark yapımı şartıyla satışını ihale ettik. Birinci ihalede alıcı çıkmadı. İkinci ihalede de alıcı çıkmaz ise bu katlı otoparkı da kendi imkanlarımız ile yapacağız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümrükçüoğlu Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement