Gümrükçüoğlu ve Genç Trabzon'u Arşınlıyor - Son Dakika
Yerel

Gümrükçüoğlu ve Genç Trabzon'u Arşınlıyor

Gümrükçüoğlu ve Genç Trabzon\'u Arşınlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç istikrarın sürmesi için AK Parti için Ortahisar ilçesini gezerek oy istiyor.

08.10.2015 10:45

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç istikrarın sürmesi için AK Parti için Ortahisar ilçesini gezerek oy istiyor.

Her gün en az üç program gerçekleştirerek vatandaşlardan AK Parti'ye oy isteyen Başkan Gümrükçüoğlu, 2 Nolu Bostancı Mahallesi ve Uzunsokak'ta çalışmalarını sürdürdü. 2 Nolu Bostancı Mahallesi'ndeki ziyaretinde 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, "AK Parti iktidarları Türkiye ekonomisini öylesine sağlam temeller üzerine oturttu ki, uluslararası büyük ekonomik krizler bile ülkemizi teğet geçti. Geçmişte yaşananları hatırladığımızda AK Parti'nin her alanda olduğu gibi ekonomik alanda da neleri başardığını net olarak görebiliyoruz. İşte bu ekonomik kalkınmanın artarak devam etmesi için 1 Kasım'da üzerimize düşen vazifeyi hep birlikte yerine getirmeliyiz" diye konuştu.

Uzunsokak'ta da vatandaşlara gül dağıtan Başkan Gümrükçüoğlu, siyasetin topluma hizmet aracı olduğuna dikkat çekti. Siyasi meselelerden ötürü kimsenin kalp kırmamasını isteyen Başkan Gümrükçüoğlu, "Bizim derdimiz topluma, Trabzon'umuza hizmet etmektir. Bakınız Trabzon'da çok büyük maliyetli yatırımlar yapılıyor. İnşaatı devam etmekte olan Kanuni Bulvarı'nın toplam maliyeti 1 katrilyon. Biz bu yatırımların aksamadan devam etmesini istiyoruz. Bunun için AK Parti'nin tek başına yola devam etmesi gerekiyor. Çünkü Kanuni Bulvarı tamamlandığında Trabzon'un merkezi tam iki kat büyümüş olacak. Yani ülkemizdeki istikrar devam ederse Trabzon kanamış olacak. İşte bizim derdimiz budur. Bizim derdimiz hizmettir. Siyasette bir hizmet aracıdır. Trabzon'umuzda kimsenin siyasi meselelerden dolayı başkanın kalbini kırmamasını istiyoruz. Herkes çıkacak projesini anlatacak, oy isteyecek. Vatandaşlarımız yapılanlara bakacak, geçmişe ve günümüze bakacak, kararını verecek" ifadelerini kullandı.

GENÇ, YENİCUMA'DA KADINLARA SESLENDİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise Yeni Cuma Mahallesi'nde kadınlara hitap etti. Konuşmasının ilk bölümünde kadınlara yönelik yasal düzenlemelere değinen Başkan Genç son on yılda kadınlarla ilgili iş yaşamında ve sosyal yaşamda pek çok yasal düzenlemenin yapıldığını belirterek kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılığın her alanda meyvelerini vermeye başladığını kaydetti. Artık kadınların hem siyasette ve hem de ekonomik yaşamda kendini daha fazla göstermeye başladığını dile getiren Başkan Genç, "Biz kadınlarımızın eve kapanmasını değil, bizzat siyasal, sosyal ve ekonomik yaşamın her alanında kendilerini göstermelerini istiyoruz" dedi.

Başkan Genç, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkması için tek başına güçlü bir iktidara ihtiyaç duyduğunu belirterek huzur ve barış ortamının tekrar devam etmesinin ancak tek parti iktidarıyla sağlanabileceğini söyledi. Dışarıda hazırlanan senaryoları Türkiye'nin içine sokup fitne çıkarmak, ülkeyi bölmek isteyenlerin olduğunu belirten Başkan Genç, "7 Haziran seçimlerinden hemen sonra, bu topraklar üzerinde bin yıldır beraber ve kardeş olarak yaşayan halkımızı bölmek isteyen güçler harekete geçti. Haince askerlerimiz, polislerimiz şehit ediliyor. İçimize fitne sokarak, ateş sokarak bu toprakları bölmek isteyen, dışarıda hazırlanan senaryoları uygulamak isteyenler var. Daha önce bunlar Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını müdafaa etmek adına yapıyorduk diyordular. Bu dönemde Kürt kökenli vatandaşlarımız olduğu gibi bütün vatandaşlarımıza haklar, özgürlükler tanındı. Buna rağmen bunlar yine teröre bulaştılar. Çünkü onların asıl gayesi Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını, hukuklarını savunmak değil, bu toprakları bölmek ve parçalamak bu manada da birilerine taşeronluk yapmaktır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümrükçüoğlu ve Genç Trabzon'u Arşınlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement