Gümüşhane'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'den Kısa Kısa

Gümüşhane Anadolu Lisesi tarafından, "TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenledi.

07.05.2015 18:43

Gümüşhane Anadolu Lisesi tarafından, "TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenledi.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen, "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında organize edilen fuarın açılışına, Vali Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Yavuz, protokol üyeleri ile açılışını yaptığı fuarda yer alan stantları gezdi ve çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

- Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı

Gümüşhane Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı yapıldı.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik Toplantı Salonun'da gerçekleştirilen toplantıda, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Birlik Müdürü Zeynel Abidin Keleş, Encümen üyeleri Zülfikar Bal ve Reşit Ayaz yer aldı.

Toplantıda, köylere yapılan ve yapılması planlanan alt ve üstyapı yatırımları değerlendirildi.

Öte yandan, Vali Yavuz, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında yılın trafikçisi ve şoförünü makamında kabul etti.

Yavuz, yılın trafikçisi seçilen Kürtün Jandarma Trafik Timi Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Emrah Şahin, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nuri Özkan, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Öztürk ve yılın şoförü seçilen Mehmet Salih Atalay ile bir süre görüştü.

Vali Yavuz, Şahin, Özkan, Öztürk ve Atalay'ı tebrik etti.

- Tasarım Yarışması sonuçlandı

Gümüşhane'de düzenlenen Tasarım Yarışması sonuçlandı.

Gümüşhane Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü tarafından organize edilen "Tasarım Yarışması"nın sonuçlandığı belirtildi.

Açıklamada, 'organ bağışı' konulu afiş tasarım yarışmasında Ertuğrul Karahan'ın birinci, Mehmet Çalışkan'ın ikinci, Orhan Veli Kartal'ın eserinin ise üçüncü olduğu ifade edildi.

"Klasik ve modern" konulu iç mekan tasarımı yarışmasında Ahmet Ağaç'ın birinci, Ömer Çopkur'un ikinci, Meryem Yıldırım'ın eserinin ise üçüncülüğü elde ettiği vurgulanan açıklamada, ödül töreninin 27 Mayıs'ta Gümüşhane Üniversitesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement