Gümüşhane Milletvekili Üstün'e Bulgaristan Türklerinden Ziyaret - Son Dakika
Politika

Gümüşhane Milletvekili Üstün'e Bulgaristan Türklerinden Ziyaret

Gümüşhane Milletvekili Üstün\'e Bulgaristan Türklerinden Ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Balkanlar’da yaşayan Türkler’in sorunları ve çözüm yolları ile ilgili Bulgaristan Hürriyet ve Şeref Halk Partisi Kurucu Genel Başkanı ve mevcut Genel Başkan Yardımcısı Kasım Dal ile TBMM’de görüşmeler gerçekleştirdi.

09.04.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Balkanlar'da yaşayan Türkler'in sorunları ve çözüm yolları ile ilgili Bulgaristan Hürriyet ve Şeref Halk Partisi Kurucu Genel Başkanı ve mevcut Genel Başkan Yardımcısı Kasım Dal ile TBMM'de görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen görüşme ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Üstün "Ziyaretleri ile bizleri sevindiren Genel Başkan Yardımcısı Sayın Kasım Dal ile Türkiye-Bulgaristan ilişkileri, Bulgaristan'daki soydaşlarımızın durumu, Türkiye'deki yerel seçimler ve Bulgaristan'da yaklaşan seçimlerle ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Özellikle Balkanlar'da ve Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımızın talepleri ve sorunlarının giderilmesi için gündeme dair konularımızın Kasım Dal tarafından ilgiyle karşılanması ve konular hakkındaki özverili düşünceleri tarafımızca da memnuniyetle karşılanmıştır, Bulgaristan Hürriyet ve Şeref Halk Partisi Kurucu Genel Başkanı ve mevcut Genel Başkan Yardımcısı Sayın Kasım Dal beye ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gümüşhane Milletvekili Üstün'e Bulgaristan Türklerinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement