Gürler: Çözümde Sevindirici Gelişmeler Mutlu Ediyor - Son Dakika
Politika

Gürler: Çözümde Sevindirici Gelişmeler Mutlu Ediyor

Gürler: Çözümde Sevindirici Gelişmeler Mutlu Ediyor

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler, çözüm süreciyle ilgili sevindirici gelişmeler yaşandığını, gelişmeler karşısında çok mutlu olduklarını söyledi.

04.03.2015 16:43

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler, çözüm süreci ve sonrasındaki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Çözüm sürecindeki gelişmelerin mutluluk verici olduğunu ifade eden Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Genel Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olan Türkan Gürler, sürecin sadece siyasi açıdan değil, her açısında çok önemli olduğunu dile getirdi. Silahların bırakılmasının diğer anlamının Güneydoğu'nun başta olmak üzere Türkiye'nin kalkınması anlamına geldiğini kaydeden Gürler, "Türkiye'nin böyle bir kamburdan kurtulması öncelikle bölgesinde sonrasında dünyada hızla büyüyen bir güç olma yolunda daha hızlı adımlar atmasına vesile olacaktır. Türkiye inşallah kaynakları artık boş yere israf etmeyecek, kaynaklarını diğer ülkelerle kalkınma yarışında üretken alanlarda kullanacak ve geleceğimizi daha iyi inşa edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Gürler: Çözümde Sevindirici Gelişmeler Mutlu Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement